Wreslmania
+2
dahaka
darkgoetia
6 participanți
Wreslmania
Ma pot numi o fana Wresling!!! Love Batista and Undertaker!!Anybody else?
darkgoetia- Admin
- Numarul mesajelor : 99
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/09/2007
darkgoetia- Admin
Re: Wreslmania
Eu am vazut odata pe un canal de sport...intr-o seara...in lipsa de ocupatie...interesant ..dak nu au altceva mai bun de facut..
DarkMajesty- Up_class
- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 09/09/2007
Iote sa uitat si majesty la smackdown eu deabia astept sa vad SUMMER SLAM si UNFORGIVEN!!!!!
darkgoetia- Admin
Pai eu am prins smackdown...iti dai seama ca mi-a placut...numai ca nu ma prea uit la TV si nu am mai urmarit 'show-urile'
DarkMajesty- Up_class
- Numarul mesajelor : 57
Well who do you think is comming back??? ...Oh my Oh my the one the only the man who allways comes back...can you hear the bells ringing???OMG As I lay me down to sleep I pray my soul is mine to keep and never step outside this bed and never...ALL this EVIL are you scared????????? The one and Only The Dead Man Walking the Lord of Darkness the UNDERTAKER!!!
darkgoetia- Admin
Aseara sucked...mam uitat la Summer Slam pana la aproape ora 2...Nu pot sa cred ca ce sa intamplat cu Batista HATE KALI ...poate isi ia revansa...dar macar bine ca a HHH la batut pe Booker just hate him and the awfull Charmel
darkgoetia- Admin
Merita sa te mai uiti din cand in cand si la wresling...dar sa fie smackdown
Tillmad- Piciotto
- Numarul mesajelor : 11
Mai fratilor eu nu ma prea dau in vant dupa wresling
stigmata diaboli- Piciotto
- Numarul mesajelor : 33
nici io mai fratzilor.. (nu ma dau in vant dupa wresl..whatever)
mi se pare ca prea degeaba au aia atatia muschi pe ei numa ca sa se ia la tranta ca si copii..
pt mine puterea unui barbat nu se afla in muschii lui.. iar masiv nu inseamna si puternic.
in schimb ma uit si nu pricep cum de sunt atat de inebuniti aia din sala cand stiu ca ceea ce vad e doar o chestiune regizata..
mi se pare ca prea degeaba au aia atatia muschi pe ei numa ca sa se ia la tranta ca si copii..
pt mine puterea unui barbat nu se afla in muschii lui.. iar masiv nu inseamna si puternic.
in schimb ma uit si nu pricep cum de sunt atat de inebuniti aia din sala cand stiu ca ceea ce vad e doar o chestiune regizata..
mehi- Piciotto
- Numarul mesajelor : 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum