Like or Dislike Bam Margera...give it a vote
5 participanți
Like or Dislike Bam Margera...give it a vote
Hmm sa incep eu , inainte imi placea dar prea a promovat HIM in USA si exact in "tabara" nepotrivita , Emo kids damn!!! dislike
Re: Like or Dislike Bam Margera...give it a vote
Bam este ca un copilas ce a reusit sa manipuleze foarte multa lume si marog putin dezaxat si caruia se pare ca ii place HIM anyway nici mie numi convine ca din cauza lui HIM au ajuns sa fie cunoscuti ca Emo band desi ia promovat in State...so dislike margera
darkgoetia- Admin
- Numarul mesajelor : 99
Varsta : 35
Data de inscriere : 08/09/2007
Intradevar...teribilist tipul..si nu stiu dak i-a pus pe H.I.M. intr-o lumina buna...oricum mi-au placut Making the video la The sacrament si Buried alive be love... "keyboard"
DarkMajesty- Up_class
- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 09/09/2007
E cam teribilis intradevar...dar avand in vedere k e fan HIM shi k i-a ajutat s faca cateva videoclipuri care au ieshit f cool...s iarta shi imi place Bam!!!
Dark_Light_13- Piciotto
- Numarul mesajelor : 26
Varsta : 34
Data de inscriere : 10/09/2007
Da e adevarat . oricum numai lucreaza cu Bam pt videouri , acuma lucreaza cu idiotu ala neamtz Mayer numai stiu cumDark_Light_13 a scris:E cam teribilis intradevar...dar avand in vedere k e fan HIM shi k i-a ajutat s faca cateva videoclipuri care au ieshit f cool...s iarta shi imi place Bam!!!
Si oricum videourile au inceput sa fie din ce in ce mai....comerciale...cel putin pe albumu DL...nu miau placut deloc...
darkgoetia- Admin
Nici Kiss of dawn nu e cine stie ce, dar se vede ca a fost o investite majora , la fel ca cele de pe DL. Asta e, piata americana cere lucruri de gen.darkgoetia a scris:Si oricum videourile au inceput sa fie din ce in ce mai....comerciale...cel putin pe albumu DL...nu miau placut deloc...
Da oare cand vom mai vedea si noi niste videori simple asa...ca primele...cel putin Gone with the sin si when love and death embrace...miau placut mult
darkgoetia- Admin
darkgoetia a scris:Si oricum videourile au inceput sa fie din ce in ce mai....comerciale...cel putin pe albumu DL...nu miau placut deloc...
Asa e..am ramas cam atunci cand am vazut clipul pt US la Killing loneliness ....cand am vazut k apare si cu Nokia 3250 ...godddddddd.... in fine...Si ca sa-mi revin imi amintesc de Funeral of hearts...
DarkMajesty- Up_class
- Numarul mesajelor : 57
Data de inscriere : 09/09/2007
DarkMajesty a scris:darkgoetia a scris:Si oricum videourile au inceput sa fie din ce in ce mai....comerciale...cel putin pe albumu DL...nu miau placut deloc...
Asa e..am ramas cam atunci cand am vazut clipul pt US la Killing loneliness ....cand am vazut k apare si cu Nokia 3250 ...godddddddd.... in fine...Si ca sa-mi revin imi amintesc de Funeral of hearts...
Da eu nu am reusit sa vad in intregime a doua versiune a videoclipului KL...nam avut rabdare insa am prins Emo kids aia dansand OMG OMG
darkgoetia- Admin
hmmm... Bam Margera... delicat subiectul
In principiu nu-mi place tipul ca vorbeste mult si aiurea si e prea american tipic; in plus pentru el totul e o afacere, chiar si HIM e o afacere. Sunt convinsa ca heartagramul i-a adus o gramada de bani, pe de alta parte i-a promovat foarte mult... whatever. In esenta e enervant si cam atat
In principiu nu-mi place tipul ca vorbeste mult si aiurea si e prea american tipic; in plus pentru el totul e o afacere, chiar si HIM e o afacere. Sunt convinsa ca heartagramul i-a adus o gramada de bani, pe de alta parte i-a promovat foarte mult... whatever. In esenta e enervant si cam atat
funeral_song- Piciotto
- Numarul mesajelor : 16
Varsta : 34
Data de inscriere : 12/09/2007
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum